Δημιούργησε παιχνίδι super mario για να κανει προταση γαμου

Σίγουρα τα δαχτυλίδια είναι όμορφα και φανταστικά, ωστόσο ο Austin Piech πήγε ένα βήμα παραπέρα και δημιούργησε ένα video game για να κάνει πρόταση γάμου στη κοπέλα του, την Lauren Woodrick.

Ο Austin δήλωσε: «Το παιχνίδι βασίστηκε στο Super Mario Brothers, το οποίο είναι εξαίσιο από εικαστική πλευρά. Ξόδεψε περίπου στις 100 ώρες για να το δημιουργήσει και 30 ώρες για να ολοκληρώσει το τελικό παιχνίδι. Όταν τελείωσε το ονόμασε «Lolo’s Bizzare Adventure» και ζήτησε από την Lauren να το δοκιμάσει.

Για να κερδίσει έπρεπε να πάει σε κάθε πίστα της σχέσης τους, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου ραντεβού και του πρώτου κοινού τους ταξιδιού.

mario apisteutaΉταν ο τέλειος τρόπος για να πλησιάσει τη καρδιά της Lauren, η οποία δουλεύει σαν front-end developer και λατρεύει τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Για να ολοκληρώσει το παιχνίδι, πρέπει να περάσει ψηφιακούς μουσικούς που κάνουν καντάδα, ενώ το τραγούδι που παίζουν είναι αυτό που είχε χρησιμοποιήσει ο παππούς του Austin για να κάνει πρόταση γάμου στη γιαγιά του.

Στην οθόνη εμφανίζεται το μήνυμα: «Είναι επικίνδυνο να προχωράς μόνη. Πάρε αυτό!» Και τότε βγάζει το δακτυλίδι που έκρυβε πίσω από τον υπολογιστή από την αρχή.

Δείτε το απίστευτο βίντεο με την πρόταση:

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ:

Πείτε μας τη γνώμη σας!